Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Tohanu Nou Zarnesti, pozitie excelenta

Vanzare D+P+E+M S.U. : 250 mp Periferie 540 €/mp

Detalii casa de vanzare Zarnesti zona Tohanu Nou

Detalii imobil: Vand Casa in Tohanu Nou Zarnesti, D+P+E+M, foarte spatioasa si luminoasa, dotata si utilata modern. La parter dispune de living cu bucatarie open space, camara, dining room, 1 dormitor, baie si dressing; la etaj 4 dormitoare si 3 bai, mansarda open space. Casa este construita in 2004 din caramida pe un teren de 560 mp, suprafata utila 250 mp, mai dispune de beci si garaj pentru 2 masini, pret 135.000 euro.
Clasa energetica B
Consumul total specific de energie primara 125.93
Indicele de emisii CO2 30.72
Consumul total specific de energie din surse regenerabile 0

Detalii zona: Zona neaglomerata, departe de aglomeratia urbana, ideala pentru iubitorii de peisaj, la 5 km de Rasnov si 15 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Incalzire centrala racordata la gaz, curent, apa de la retea, fosa septica, dar se lucreaza la canalizare.

Avantaje: Este o constructie solida in zona deosebita.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Zarnesti, zona Tohanu Nou, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.