Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa in Vulcan, constructie din lemn

Vanzare P+M S.U. : 96 mp Periferie 468 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Vulcan zona Periferica

Detalii imobil: De vanzare Casa in Vulcan construita din lemn in anul 2013 pe un teren de 750 mp, P+M cu suprafata desfasurata de 96 mp. Este compusa din living cu bucatarie deschisa, baie, o terasa inchisa si o terasa deschisa la parter si la mansarda doua dormitoare, o baie si doua balcoane din care unul inchis, pret 45.000 euro. Casa beneficiaza de tamplarie termopan, acoperis Lindab, foisor, anexe gospodaresti.

Detalii zona: Cartier nou de case in zona periferica.

Utilitati: Apa de la retea, curent, gazul in strada, fosa septica.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Vulcan, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.