Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa in Zarnesti, zona excelenta

Vanzare D+P+E+M S.U. : 140 mp Periferie 685 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vanzare Zarnesti zona periferica

Detalii imobil: De vanzare Casa Zarnesti, D+P+E+M, compusa din bucatarie, birou, baie si camara la demisol, living spatios si baie la parter, etajul dispune de 2 dormitoare si baie. Mansarda nu este compartimentata, dar este posibil amenajarea unei camere spatioase cu baie. Casa este construita in 2005 cu materiale de cea mai buna calitate, pe un teren de 900 mp si are o suprafata utila de 140 mp. Constructia este pe cadre de beton, foarte bine hidroizolata, izolata exterior cu polistiren grafitat si soclul placat cu piatra naturala, pret de vanzare 96.000 euro.

Detalii zona: Zona superba, retrasa, la aproximativ 1 km de supermarket Lidl, cu peisaj extraordinar si parau la granita proprietatii.

Utilitati: Ca utilitati beneficiaza de curent, apa, microstatie de epurare, gaz.

Avantaje: Se vinde finisata integral, pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Zarnesti, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.