Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa in Zarnesti de vanzare, zona periferica

Vanzare Parter S.U. : 133 mp Periferie 375 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Zarnesti zona garii

Detalii imobil: Casa modesta in Zarnesti de vanzare, zona buna, construita din caramida pe un teren de 688 mp, amprenta la sol 133 mp, compusa din 3 camere, 2 grupuri sanitare, camara, bucatarie, beci. La strada este construita inca o camera pretabila pentru un spatiu comercial sau orice alta destinatie. Este imbunatatita si izolata partial, se vinde la pretul de 50.000 euro negociabil.

Detalii zona: In apropiere de gara, scoala, transport in comun.

Utilitati: Dispune de toate utilitatile: apa de la retea, curent, gaz, canal.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Zarnesti, zona garii, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.