Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa la munte Bran Sirnea in zona inalta

Vanzare P+M S.U. : 122 mp Periferie 475 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Sirnea

Detalii imobil: Vand Casa Bran zona Sirnea P+M, construita in anul 2006 pe un teren de 1620 mp, compusa din sufragerie, 2 dormitoare, bucatarie si baie la parter si 2 dormitoare si baie la mansarda. Pe teren mai sunt construite 3 casute de vacant tip camping. Fiecare casuta are suprafata de 12 mp si este compusa din o camera si baie. Casa mai beneficiaza de un foisor cu grill, magazie si beci, se vinde la pretul de 58.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de unde se pot admira muntii Bucegi si Piatra Craiului, loc in care daca ai ajuns iti doresti sa revii cat mai curand, datorita peisajului fascinant. Este situata in apropierea complexului Hanul cu struti, la aproximativ 20 km de castelul Bran.

Utilitati: Ca utilitati dispune de curent, apa de la retea, fosa septica, incalzire cu lemne in sobe teracota.

Avantaje: Se poate inscrie in circuitul turistic.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Sirnea, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.