Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 37.000

Casa la rosu Rasnov Glajerie de vanzare

Vanzare P+E+M S.U. : 240 mp Periferie 154 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Casa la rosu in Rasnov de vanzare, P+E+M, construita din caramida in 2008 pe un teren de 700 mp, suprafata desfasurata 240 mp. Este compusa din 3 dormitoare, living, bucatarie, 4 bai, camara si terasa, mansarda cu o suprafata de 40 mp este necompartimentata, pret 37.000 euro.

Detalii zona: Zona superba cu un cadru natural fascinant, cu pensiuni si case de vacanta in apropiere, casa este situata la aproximativ 6 km de centrul orasului.

Utilitati: Curent la 50 m, fosa septica, apa prin foraj.

Avantaje: Peisaj spectaculos, zona se va dezvolta foarte mult in perioada urmatoare, pe acest drum se va lega Rasnovul de Busteni.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.