Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa modesta in Rasnov, renovata partial

Vanzare Parter S.U. : 120 mp Periferie 458 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Vand Casa in Rasnov compusa din doua camere, baie si hol, este izolata exterior, termopan, cu o suprafata desfasurata de aproximativ 120 mp, construita din caramida pe un teren de 900 mp cu deschidere la doua drumuri. In partea din spate a constructiei mai sunt 3 camere, bucatarie, baie si hol, fara imbunatatiri. Pret de vanzare 55.000 euro usor negociabil.

Detalii zona: Zona periferica, linistita.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz, canal, incalzire centrala racordata la gaz.

Avantaje: Pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.