Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Moeciu de Jos, extinsa si renovata

Vanzare P+M S.U. : 236 mp Periferie 457 €/mp

Detalii Casa de vanzare Moeciu de Jos

Detalii imobil: Vanzare Casa spatioasa in Moeciu de Jos P+M, renovata complet, extinsa si imbunatatita in anul 2000. Parterul este din caramida si dispune de 4 camere, bucatarie, hol generos, 2 bai, camara. La mansarda, care este din lemn, se gasesc 3 camere, hol si o baie nefinisata. Este construita pe un teren de 354 mp, are suprafata utila 236 mp, beneficiaza de beci, termopan, parchet masiv, garaj si anexe, pret 108.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica cu vedere panoramica spre Muntii Bucegi la aproximativ 2 km de Castelul Bran si 12 km de Rasnov.

Utilitati: Curent, apa de la retea, gazul trece prin fata casei, fosa septica, dar se lucreaza la canalizare.

Avantaje: Este ideala pentru a functiona ca unitate economica.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moeciu de Jos, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.