Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Moeciu de Jos de vanzare, renovata

Vanzare D+P+E S.U. : 180 mp Periferie 611 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Moeciu de jos

Detalii imobil: Casa Moeciu de Jos de vanzare, D+P+E, renovata si imbunatatita partial, compusa din 3 dormitoare, 3 bai, living si o bucatarie mica la parter si la etaj 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie si dinning , camera de zi, doua camere depozitare. La demisol este beci si camera tehnica. Podul este inalt, se poate mansarda si amenaja inca 4 camere. Casa este din caramida, dispune de o suprafata desfasurata de 200 mp, si un teren generos de 2425 mp, este o locatie usor accesibila pretabila pentru afaceri, se vinde mobilata si utilata la pretul de 110.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica de munte vizitata de foarte multi turisti datorita Castelului Bran, peisajelor minunate, obiceiurilor si meniurilor traditionale oferite de locuitori.

Utilitati: Curent, apa de la retea, fosa septica, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Se preteaza pentru destinatie medicala, activitati comerciale sau utilizare mixta.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moeciu de Jos, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.