Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Moeciu dotata lux, extraordinara

Vanzare P+E S.U. : 187 mp Periferie 748 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Moeciu zona retrasa

Detalii imobil: De vanzare Casa in Moeciu, arhitectura germana, P+E, constructie moderna si confortabila cu compartimentare deosebita, dotata si utilata cu rafinament si design unic. Este construita pe un teren de 900 mp, are o suprafata utila de 187 mp si este izolata termic. La parter detine living cu semineu, dining, bucatarie deschisa, 1 dormitor, baie, debara, camera tehnica, terasa, iar la mansarda 3 camere, baie, 2 logii, pod izolat termic, se vinde mobilata, utilata la pretul de 140.000 euro.

Detalii zona: Zona foarte linistita, neaglomerata, la aproximativ 5 km de Complexul Cheile Gradistei si Castelul Bran.

Utilitati: Curent, apa de la retea, fosa septica suedeza, internet, telefon, cablu, alarma, supraveghere video.

Avantaje: Aceasta locatie ofera calitate vietii si un stil de viata modern.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moeciu, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.