Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa plus pensiune Bran zona Predelut

Vanzare D+P+E S.U. : 750 mp Periferie 200 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vand casa Bran, zona Predelut, construita in 1989 din caramida, beneficiaza in total de 8 camere, living, 2 spatii depozitare, 3 bai, terasa inchisa si un apartament de 2 camere cu baie, incalzire centrala pe lemne. Casa se vinde impreuna cu o pensiune compusa din 6 camere, living, bucatarie, 2 grupuri sanitare duble, constructie 2001, complet mobilata, terasa, grill, foisor. Casa impreuna cu pensiunea au o suprafata desfasurata de 750 mp, construite pe un teren de 1350 mp. Pensiunea si apartamentul de 2 camere se vand complet mobilate. Pretul pentru toata proprietatea este de 150.000 euro.

Detalii zona: Zona retrasa, la aproximativ 1 km de Castelul Bran si alte atractii turistice din zona.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala pe gaz si pe lemne.

Avantaje: Casa poate fi folosita de familia celui care administreaza pensiunea sau se poate inchiria.

Detalii Pret: Pretul acestei proprietati de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.