Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Podu Dambovitei cu proiect de pensiune

Vanzare D+P+E+M S.U. : 400 mp Central 200 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Podu Dambovitei zona Centrala

Detalii imobil: Vand casa Podul Dambovitei cu proiect de pensiune, constructie 2010 din caramida, partial la rosu, este construita pe un teren de 6500 mp, amprenta la sol 300 mp. Demisolul si o parte din parter este finalizat, fiind gandit ca locuinta proprietarilor si detine 3 camere, 3 bai, bucatarie si spalatorie. Cealalta parte din parter, pensiunea propriu zisa, este la rosu si beneficiaza de un living de 100 mp si 4 camere cu bai proprii. Peste parter este turnata placa de beton cu structura de rezistenta din stalpi de lemn pentru etaj si mansarda. Conform proiectului vor mai rezulta 6 camere cu bai proprii, 1 apartament si o sala de conferinta, pret 80.000 euro.

Detalii zona: Zona de munte cu panorama superba spre Cheile Dambovicioarei, Leaota si Bucegi, casa situata in culoarul Rucar- Bran

Utilitati: Curent, 2 surse de apa: de la reteaua comunala si un put forat pentru situatii de urgenta, fosa septica, centrala termica pe lemne de 70 kw cu gazeificare.

Avantaje: Drumul de acces din DN73 este proprietate privata, proiectul este pentru pensiune.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Podu Dambovitei este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.