Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Rasnov, cocheta si primitoare

Vanzare D+P+E S.U. : 200 mp Periferie 850 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona periferica

Detalii imobil: De vanzare Casa Rasnov, moderna, D+P+E construita in 2008 din caramida, termoizolata, materialele folosite, finisajele si manopera sunt de calitate superioara, beneficiaza de semineu functional, parchet lemn masiv, acoperis tigla bramac. Casa este construita pe un teren de 580 mp cu suprafata utila 200 mp. La parter detine living spatios cu bucatarie open space si iesire pe terasa, birou, baie, camera tehnica, iesire spre garaj si spre demisol unde se afla beciul. La etaj dispune de 3 dormitoare din care 2 cu balcon , dressing si baie. Este o casa luminoasa, primitoare, pret de vanzare 170.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita langa padure, la 12 km de Brasov, Bran si 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Confortul termic se realizeaza cu centrala termica racordata la gaz, la parter incalzirea este si in pardoseala, curent trifazic, canalizare.

Avantaje: Este o constructie foarte bine realizata, in zona excelenta.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.