Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov compusa din doua apartamente

Vanzare D+P+E S.U. : 207 mp Central 482 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Vand Casa saseasca in centru Rasnov compartimentata in doua apartamente si doua cai de acces separate, din doua strazi. Un apartament este compus din living generos cu iesire pe o terasa de 25 mp, 2 dormitoare, birou, bucatarie, baie si spatii depozitare; celalalt apartament dispune de 3 dormitoare cu bai proprii si sufragerie. Curtea in suprafata de 252 mp este amenajata cu foisor din lemn, grill, plante ornamentale. Casa mai beneficiaza de garaj cu intrare din strada, beci din caramida boltit, tip crama, podul este inalt cu posibilitate de mansardare. Pret de vanzare 99.900 euro.

Detalii zona: Casa este situata in centrul orasului, in apropiere de toate institutiile, scoala, gradinita, transport in comun, la 9 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: gaz, curent, cablu tv, internet WiFi, canalizare, apa, curent trifazic, incalzire centrala racordata la gaz.

Avantaje: Inchirierea apartamentului compus din 3 camere cu bai proprii si sufragerie ar aduce un venit suplimentar considerabil.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, centru, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.