Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Rasnov cu doua corpuri

Vanzare D+P S.U. : 180 mp central 667 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona buna

Detalii imobil: Vanzare Casa Rasnov, compusa din doua corpuri renovate complet, construita din caramida, pe un teren de 824 mp si suprafata desfasurata de 200 mp. Corpul mare de casa detine 4 camere, bucatarie, baie, beci cu doua incaperi si bolta din caramida tipic sasesc. In continuarea acestui corp mai sunt doua magazii tot din caramida, care pot fi transformate in camere de locuit. Celalalt corp detine un dormitor generos, baie si hol. Este o casa este foarte solida, cu trei intrari separate, ideala pentru o familie mai numeroasa, reflecta vechea cultura rurala a satelor sasesti, beneficiaza de toate utilitatile, incalzire centrala in pardoseala, izolata interior si exterior, este situata in zona buna, se vinde la cheie cu pretul de 120.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in zona centrala, in apropiere de institutii, scoala, gradinita, transport in comun, la 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: gaz, curent, cablu tv, canalizare, apa, curent mono si trifazic, incalzire centrala in pardoseala.

Avantaje: Este o casa veche renovata cu gust, situata in zona linistita.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona linistita, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.