Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 70.000

Casa Rasnov de vanzare, constructie din caramida

Vanzare D+P S.U. : 90 mp Periferie 777 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartier 2

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare, situata in Cartierul 2, construita din caramida pe un teren de 800 mp, compusa din 3 camere, baie, hol si beci. Ca imbunatatiri dispune de tamplarie PVC la exterior. In 2 camere exista sobe teracota cu lemne, dar se poate bransa la gaz deoarece conducta trece prin fata casei, tigla normala, in stare buna. Pret de vanzare 70.000 euro.

Detalii zona: Zona de case, in apropiere de scoala, transport in comun, magazine de cartier.

Utilitati: Curent, apa de la retea si canalizare, gazul la poarta.

Avantaje: Faptul ca nu este imbunatatita prezinta un avantaj pentru cumparator, o poate amenaja conform propriilor pretentii.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cartier 2, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.