Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov, constructie la rosu

Vanzare P+M S.U. : 145 mp Periferie 468 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Vand Casa la rosu Rasnov, rezidential, P+M in zona deosebita cu vedere la muntii Piatra Craiului, Bucegi si cetatea Rasnov. La parter detine living, bucatarie , baie, camera tehnica si terasa, iar la mansarda 2 dormitoare cu bai proprii si o terasa de 13 mp. Casa este amplasata pe un teren de 452 mp, are suprafata utila 125 mp si se vinde la pretul de 68.000 euro. Beneficiaza de garaj separat din caramida cu fundatie in suprafata de 20 mp si foisor cu grill. Constructia este executata impecabil, respecta toate cerintele legale, documentatia tehnica, rezistenta, etc. Se poate discuta si despre un schimb imobiliar: casa + apartament Brasov, la schimb cu teren in Poiana Brasov.

Detalii zona: Zona deosebita cu peisaj superb, in apropierea padurii, ideala pentru doritorii de liniste si aer curat. Casa este situata la aproximativ 12 km de Castelul Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Apa este trasa in casa, curentul, canalizarea si gazul la aproximativ 20 m.

Avantaje: Se poate finisa dupa pretentiile cumparatorului.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov Primaverii, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.