Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Rasnov constructie noua

Vanzare P+E S.U. : 140 mp Periferie 578 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona periferica

Detalii imobil:De vanzare Casa Rasnov, P+E, compusa din living, bucatarie, debara, baie, camera tehica si terasa acoperita la parter si etajul dispune de baie spatioasa si 3 dormitoare cu balcon, din care doua beneficiaza si de dressing propriu. Casa este construita din caramida in anul 2015, pe un teren de 350 mp, suprafata utila este de 140 mp, executata foarte bine cu materiale de calitate superioara, se va preda la cheie cu finisajele interioare incluse, la pretul de 81.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita, insorita toata ziua, la 8 km de Bran si 10 km de Poiana Brasov, in apropiere de statia de transport in comun, magazine si scoala.

Utilitati: Curent, apa si canalizare, gazul la aproximativ 100 m.

Avantaje: Raport deosebit calitate pret, zona excelenta.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.