Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de vanzare constructie solida

Vanzare D+P+E+M S.U. : 170 mp Central 876 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare in cartierul 1, D+P+E+M, compusa din living, bucatarie, dinning, baie, camera tehnica la parter, la etaj 3 dormitoare cu balcoane, din care unul matrimonial cu baie proprie, plus o baie care deserveste celelalte doua dormitoare. Mansarda nu este compartimentata dar exista posibilitatea de amenajare a doua camere si baie. Casa are fundatie de 1 m in pamant plus 80 cm deasupra, este izolata exterior, detine beci, este construita in 2007 pe un teren de 300 mp si are suprafata utila 170 mp, se vinde mobilata la pretul de 149.000 euro. Casa este moderna, dispune de o terasa spre curte, garaj cu intrare din drum, este folosita multa piatra naturala la amenajarea curtii, inclusiv gardul interior si exterior.

Detalii zona: Zona linistita de case, la 10 minute de mers pe jos pana in centrul orasului, magazine, scoala, transport in comun, etc.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz, canal, incalzire centrala gaz si pe lemne, boiler de 150 l.

Avantaje: Este o constructie solida, bine executata, pozitionata perfect, spre sud-est, din balcoane se vad muntii Bucegi si cetatea Rasnov.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cartierul 1, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.