Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov, 1080 mp teren, zona linistita

Vanzare Parter S.U. : 130 mp Periferie 607 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartierul 1

Detalii imobil: Vand Casa Rasnov constructie solida din caramida compusa din doua corpuri cu intrari separate construite pe un teren de 1080 mp si o suprafata desfasurata de 130 mp . Un corp este compus din 4 camere, hol generos, baie de service si beci de 16 mp, celalalt corp avand un dormitor, bucatarie, baie, camara si beci. Casa este renovata si imbunatatita partial, exista parchet din esenta tare pentru toate camerele dar nu este montat. Se vinde la pretul de 79.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita cu vecini buni in apropiere de scoala, camin, transport in comun.

Utilitati: Toate utilitatile, beneficiaza de incalzire centrala bransata la gaz, dar sunt pastrate si sobele de teracota in 4 camere. .

Avantaje: Are teren mult, se poate imbunatati dupa pretentiile cumparatorului.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cartierul 1, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.