Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 78.000

Casa Rasnov de vanzare, cu panorama deosebita

Vanzare P+M S.U. : 190 mp Periferie 410 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartier 2

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare in Cartierul 2, P+M, constructie noua, la parter detine o camera, living, bucatarie, camara, baie, debara, camera tehnica, iar la mansarda 4 dormitoare, baie, 2 balcoane. Casa are o pozitie excelenta cu panorama de vis, este izolata exterior, peretii interiori sunt la gri, geamuri termopan, compartimentare deosebita, luminoasa, suprafata totala 777 mp, suprafata desfasurata 190 mp, pret 78.000 euro.

Detalii zona: Cartier de vile in zona aerisita, la 10 km de Poiana Brasov si 8 km de Castelul Bran.

Utilitati: Nefinisata interior, beneficiaza de apa si canalizare, curentul este la 50 m, gazul la 100 m.

Avantaje: Se poate amenaja interior conform pretentiilor cumparatorului.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cartierul 2, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.