Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Rasnov cu parau la granita

Vanzare P+M S.U. : 250 mp Periferie 560 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona apreciata

Detalii imobil: Vanzare Casa Rasnov in zona aerisita, P+M, la parter dispune de 2 dormitoare, living, bucatarie, baie, iar la mansarda: 3 dormitoare cu balcoane si bai proprii. Casa este construita in 2009 din caramida, este izolata exterior cu polistiren de 10 cm, suprafata totala 2700 mp, suprafata utila 250 mp, mai beneficiaza de o anexa compusa din dormitor cu baie si camera tehnica, pret 140.000 euro. O latura si spatele terenului sunt marginite de parau, ceea ce ii da un farmec aparte, susurul apei curgatoare, o stare de bine.

Detalii zona: Zona linistita departe de aglomeratia urbana, la 7 km de Cetatea Rasnov si 16 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent, apa, fosa septica, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Este o constructie bine realizata, teren generos.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.