Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de vanzare, cu spatii generoase

Vanzare S+P+E+M S.U. : 380 mp Central 394 €/mp

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Casa in Rasnov de vanzare, S+P+E+M, constructie moderna si confortabila cu compartimentare deosebita, dotata si utilata cu rafinament si design unic. Este construita pe un teren de 430 mp, pe structura de beton si zidarie din caramida, are o suprafata desfasurata de 434 mp si este compusa din 5 dormitoare,living cu bucatarie deschisa, salon spatios cu semineu si o camera care poate lua diverse destinatii, 4 grupuri sanitare, spatii depozitare si doua balcoane generoase , inchise. La subsol detine garaj incalzit pentru doua masini si o incapere unde, acum este amenajat bar. Curtea este frumos amenajata, cu foisor, spatiu pentru gratar, bansoar. Pret de vanzare 150.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de toate institutiile publice, scoli, piata, etc.

Utilitati: Dispune de toate utilitatile, confortul termic este asigurat cu 2 centrale racordate la gaz.

Avantaje: Raport calitate pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.