Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Rasnov, cu spatii vitrate mari

Vanzare D+P S.U. : 135 mp Central 733 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Vanzare Casa Rasnov, construita din caramida, pe un teren de 479 mp, cu suprafata desfasurata de 150 mp plus anexe 80 mp. Casa a fost construita in 1968, renovata si imbunatatita in 2 etape: in 1997 si 2013. Este dispusa doar pe parter si beneficiaza de 4 camere, bucatarie, baie si o incapere unde s-ar putea amenaja inca o baie si o chicineta.Este izolata exterior cu polistiren de 10 cm si o parte din casa si interior cu rigips. Cand s-a renovat s-au creat spatii vitrate mari, fiind foarte luminoasa si primitoare, materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, s-au montat ferestre si usi termoizolante QFort. Confortul termic este asigurat cu centrala Bosch racordata la gaz si suplimentar sobe teracota cu lemne, camerele sunt placate cu parchet de stejar intretinut impecabil, este situata in zona buna si se vinde la pretul de 99.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in zona centrala, in apropiere de institutii, scoala, gradinita, transport in comun, la 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: gaz, curent, cablu tv, canalizare, apa, incalzire centrala racordata la gaz.

Avantaje: Este o casa renovata cu gust, situata in zona centrala, langa padure.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.