Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de vanzare, zona buna

Vanzare D+P S.U. : 90 mp Periferie 788 €/mp

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona buna

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare, dispune de 3 camere cu sobe de teracota, bucatarie, baie, camara, veranda, beci de aprox. 12 m. Suprafata totala a terenului este de 530 mp din care 255 mp suprafata construita, curte individuala 27 mp plus 115 mp jumatate din curte comuna si gradina 133 mp. Este o constructie sanatoasa din caramida, podul este foarte inalt fiind posibila amenajarea unei mansarde sau chiar etaj, se vinde la pretul de 71.000 euro.

Detalii zona: Zona cu vad bun pentru a desfasura orice activitate comerciala, birouri, cabinet medical, etc, deoarece este la un drum intens circulat.

Utilitati: Beneficiaza de toate utilitatile: gaz, curent, apa, canal.

Avantaje: Poate fi transformata in spatiu comercial si deasupra amenajata locuinta.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona buna, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.