Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de vanzare, eleganta si primitoare

Vanzare P+M S.U. : 144 mp Periferie 1041 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona de munte

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare, zona linistita, P+M, construita in 2013 pe un teren de 700 mp si o suprafata desfasurata de 178 mp, executata la un standard calitativ inalt, incalzire centrala pe lemne. Dispune la parter de living cu bucatarie, baie, hol spatios si camera tehnica, iar la mansarda 3 dormitoare cu balcoane si bai proprii. Mai beneficiaza de o terasa spatioasa de unde se poate admira un peisaj montan extraordinar si un garaj de 40 mp. Casa este construita din lemn, pe interior este izolata cu polistiren de 5 cm si rigips, iar pe exterior cu polistiren de 10 cm si lambriu de lemn, foarte bine izolata termic, Se vinde mobilata si utilata la pretul de 150.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita departe de aglomeratia urbana, la 7 km de Cetatea Rasnov si 16 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent, apa, fosa septica, in curand statie epurare, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Este o constructie bine realizata, ideala pentru cei ce doresc un camin confortabil.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona periferica, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.