Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov, excelenta, cu peisaj deosebit

Vanzare P+M S.U. : 200 mp Periferie 445 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartierul 2

Detalii imobil: Vand Casa in Rasnov, P+M, construita pe cadre de beton armat cu zidarie din BCA, termoizalata cu polistiren de 10 cm. La parter dispune de living, bucatarie, un dormitor, baie, camara si cu intrare separata inca o camera si baie, incalzire centrala si in pardoseala. Peste parter este turnata placa de beton. La mansarda se gaseste un living cu iesire pe balcon, doua dormitoare, un dressing spatios si o baie. Casa este construita pe un teren de 450 mp si are o suprafata desfasurata de 200 mp, acoperis tigla Bramac, beci, curte amenajata, pret 89.000 euro.

Detalii zona: Zona deosebita, linistita, la 8 km de Bran si 12 km de Brasov, in apropiere de statia de transport in comun, magazine si scoala.

Utilitati: Casa beneficiaza de curent trifazic, apa de la retea, fosa septica dar se poate racorda la canalizare, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Fiind indreptata spre sud-est este insorita toata ziua, cu peisaj superb asupra muntilor.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cartierul 2, este usor NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.