Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Rasnov extinsa si renovata complet

Vanzare D+P+E S.U. : 210 mp Periferie 628 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona periferica

Detalii imobil: Vanzare Casa Rasnov D+P+E, oferta excelenta compusa din 3 apartamente cu intrari separate, in total 6 camere, 2 bucatarii, 3 grupuri sanitare, 2 spatii depozitare, terasa inchisa cu spatii vitrare mari, beci generos, pod. Este construita din caramida, pe un teren de 838 mp, dispune de o suprafata desfasurata de 235 mp, este extinsa in 1995 si renovata complet in 2008, izolata exterior, tamplarie pvc, centrala termica pe gaz si lemne. Casa arata foarte bine, materialele folosite la amenajare sunt de calitate superioara, dispune de toate utilitatile, pret de vanzare 132.000 euro.

Detalii zona: Zona buna, in apropiere de scoala, gradinita, transport in comun, la 12 km de Poiana Brasov si Bran.

Utilitati: Finisaje moderne, toate utilitatile: energie electrica, apa, canalizare, gaz, 2 centrale termice: una pe lemne, cealalta racordata la gaz.

Avantaje: Fiind compartimentata in mai multe apartamente, se poate inchiria si obtine un venit considerabil.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.