Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Rasnov, in zona linistita

Vanzare D+P S.U. : 55 mp Periferie 616 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: De vanzare casa deosebita in Rasnov compusa din 2 camere, bucatarie, baie, camara, beci, are o suprafata utila de 55 mp si curte de 250 mp. Este construita din caramida, podul se poate mansarda sau daca se doreste se poate ridica inca un nivel peste parter pentru ca structura permite acest lucru. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica si suplimentar soba teracota, camerele sunt placate cu parchet laminat, tamplarie termopan, se vinde la incredibilul pret de 33.900 euro, pret fix.

Detalii zona: Zona linistita, insorita toata ziua, situata in apropiere de centre comerciale, transport in comun, gara.

Utilitati: Renovata, toate utilitatile: curent, apa, gaz, canal.

Avantaje: Raport deosebit calitate-pret.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.