Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Rasnov ideala pentru pensiune

Vanzare D+P+E+M S.U. : 515 mp Periferie 308 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona linistita

Detalii imobil: De vanzare Casa Rasnov, ideala pentru pensiune, D+P+E+M, construita pe un teren de 823 mp, cu suprafata utila 515 mp, compusa din 10 camere cu bai proprii, sala divertisment cu biliard si masa ping pong, living cu dining foarte spatios cu iesire pe terasa, bucatarie cu aparatura electronica moderna, multiple spatii de depozitare si lift. Pe acelasi teren mai este construita o casa P+E, compusa din living, bucatarie, 2 dormitoare si 2 bai, care poate fi folosita ca locuinta pentru administrator, daca se include in circuitul turistic corpul mare de cladire. Separat este camera tehnica unde se gasesc cele doua centrale racordate la gaz care asigura confortul termic si nu in ultimul rand trebuie sa amintesc de parcarea subterana cu lift pentru masina. Casa este construita in anul 2000, din lemn, beneficiaza de incalzire in pardoseala, mobila lemn masiv inclusiv in bai, aer conditionat. Pret de vanzare 159.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita fara trafic greu, ideala pentru cei ce doresc aer curat, la 10 km de Poiana Brasov si 8 km de Bran.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz, incalzire in pardoseala.

Avantaje: Cel mai mare atu este amplasarea imobilului, este utilata si dotata lux, livingul este o zona excelenta de relaxare.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.