Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov, in cartier nou de vile

Vanzare P+M S.U. : 170 mp Periferie 970 €/mp

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona de vile

Detalii imobil: Vand Casa Rasnov, situata in Cartierul 2, P+M, construita in 2009 pe un teren de 777 mp, compusa din 2 apartamente, fiecare pe cate un nivel cu intrari separate. La parter detine living cu bucatarie open space, 2 dormitoare, doua bai, debara, iar mansarda beneficiaza de living cu bucatarie open space, 2 dormitoare, baie, 2 balcoane. Suprafata desfasurata este de 190 mp, fiecare apartament are centrala proprie bransata la gaz. Casa are o pozitie excelenta cu spatii vitrate mari si terasa, de unde se poate admira o panorama de vis, este izolata exterior, materialele folosite si manopera sunt de calitate superioara, compartimentare deosebita.

Detalii zona: Cartier nou de vile, zona aerisita, la 10 km de Poiana Brasov si 8 km de Castelul Bran.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa de la retea, gaz, canal. Confortul termic este asigurat de 2 centrale pe gaz.

Avantaje: In acest imobil pot locui doua familii, sau se poate inchiria un nivel.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cartier 2, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.