Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Rasnov in cartier rezidential

Vanzare D+P+E S.U. : 260 mp Periferie 596 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Vanzare Casa Rasnov D+P+E , compusa din living generos, bucatarie, spatiu depozitare, baie, terasa mare la parter si la etaj 4 dormitoare si baie. Casa este construita in anul 2000 din caramida pe un teren de 900 mp, are suprafata desfasurata de 260 mp, este izolata exterior, garaj. Camerele sunt spatioase si luminoase , are front stradal la 2 strazi, curtea este amenajata cu foisor, grill, livada pomi fructiferi. Se vinde mobilata partial cu pretul de 155.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de vile langa padure, la 5 minute de centrul orasului, 12 km de Brasov si Bran, 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Finisaje lux, materialele folosite pentru amenajare sunt de calitate superioara.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.