Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov in cartier rezidential, langa padure

Vanzare D+P+E S.U. : 220 mp Periferie 477 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Vand Casa Rasnov in cartierul Primaverii, D+P+M constructie 2008, compusa din living, bucatarie, baie, camara, casa scarilor la parter, iar la etaj 3 dormitoare cu balcoane, dressing, baie. Casa este izolata exterior, detine beci, este construita pe un teren de 600 mp si are suprafata desfasurata 220 mp, se vinde mobilata si utilata, la pretul de 105.000 euro. Casa este ultramoderna, dispune de o terasa spre curte, in camere pardoseala este din bambus, restul este placat cu marmura si granit, poarta cu inchidere automata, alarma.

Detalii zona: Cartier rezidential la marginea padurii, la 5 minute de mers pe jos fata de centrul orasului, centre comerciale, scoala, gradinita, etc.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz, canal, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Este o casa moderna pozitionata perfect, se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.