Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de vanzare, in cartierul 1

Vanzare P+M S.U. : 110 mp Central 772 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartierul 1

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare, situata in Cartierul 1, P+M construita in anii” 70 consolidata si extinsa in 2000. Este construita din caramida izolata exterior cu polistiren, pe un teren de 800 mp, compusa din 3 dormitoare, living, bucatarie, baie, la parter, iar mansarda este pregatita pentru compartimentare. Casa beneficiaza de tamplarie termopan, parchet laminat in camere, incalzire centrala racordata la gaz, beci si terasa de 25 mp, pret 85.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de case in apropiere de scoala, gradinita, centre comerciale, transport in comun.

Utilitati: Toate utilitatile, la bucatarie incalzire centrala in pardoseala.

Avantaje: Casa beneficiaza de toate utilitatile, in apropiere de toate facilitatile.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cartierul 1, este NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.