Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov, Cartierul 1, ultramoderna

Vanzare P+E+M S.U. : 400 mp Cartier 1 672 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartier 1

Detalii imobil: Vand Casa Rasnov situata in Cartierul 1, P+E+M, compusa din 4 dormitoare, 3 bai, living spatios, bucatarie, 2 holuri, dressing, 3 balcoane, terasa de 20 mp. Mansarda este necompartimentata, folosinta actuala: sala sport. Mai dispune de inca un corp de casa D+P+E cu camera tehnica si spatiu depozitare la demisol, la parter sunt 2 garaje si la etaj: 2 birouri si baie. Suprafata totala este de 750 mp, casa este construita in 2011 din caramida, materialele folosite si manopera sunt de calitate superioara, acoperis Bramac si are suprafata desfasurata de 400 mp, pret 269.000 euro.

Detalii zona: Zona foarte linistita, scoala, transport in comun, magazine, la 5 minute de centrul orasului.

Utilitati: Incalzire centrala pe lemne si panouri solare, apa, curent, gaz, canalizare.

Avantaje: Se vinde la cheie, calitate incontestabila, intre nivele sunt turnate placi beton, geamuri termopan QFort cu 3 foi de sticla.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cartier 1, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.