Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov, in cartierul Primaverii

Vanzare P+M S.U. : 110 mp Periferie 1363 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Vand Casa Rasnov, situata in cartier rezidential, P+M in zona deosebita cu vedere la muntii Bucegi, Piatra Craiului si cetatea Rasnov. Casa este amplasata pe un teren de 452 mp, dispune de o suprafata desfasurata de 125 mp, beneficiaza de living cu bucatarie open space, baie, terasa si camera tehnica la parter, iar la mansarda 2 dormitoare cu bai proprii si balcoane. Beneficiaza de garaj separat din caramida cu fundatie, in suprafata de 20 mp si foisor cu grill, curte amenajata, se vinde mobilata la pretul de 150.000 euro. Constructia este finisata cu materiale de calitate, respecta toate cerintele legale, documentatia tehnica, rezistenta, etc.
Clasa energetica C
Consumul total specific de energie primara 232.61
Indicele de emisii CO2 52.62
Consumul total specific de energie din surse regenerabile 0

Detalii zona: Zona deosebita cu peisaj superb, in apropierea padurii, ideala pentru doritorii de liniste si aer curat. Casa este situata la aproximativ 12 km de Castelul Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Apa si curentul sunt trase in casa, canalizarea este langa proprietate si gazul la aproximativ 50 m.

Avantaje: Zona superba.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona rezidentiala, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.