Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov vanzare, situata in zona buna

Vanzare D+P S.U. : 120 mp Central 583 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare, saseasca, situata in zona centrala a statiunii, construita pe un teren de 1022 mp si o suprafata utila de 120 mp plus anexe in suprafata de 111 mp. Este compusa din 2 camere mari: 48 mp si 33 mp, bucatarie, baie, hol, beci boltit, impartit in 2 compartimente. In continuarea casei mai este o incapere de 29 mp care poate fi transformata in camera. Nu este imbunatatita, ceea ce este in favoarea cumparatorilor, avand posibilitatea sa o renoveze conform propriilor pretentii. Pret de vanzare 70.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de toate institutiile publice, banci, scoala, gradinita, piata, transport in comun, la 10 km de Poiana Brasov si Bran.

Utilitati: Toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare. Soba teracota intr-o camera.

Avantaje: Este amplasata in zona foarte buna, pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.