Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 37.000

Casa Rasnov vanzare, zona centrala, modesta

Vanzare Parter S.U. : 55 mp Central 672 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Centrala

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare compusa din 2 camere, bucatarie, baie cu suprafata utila de 55 mp este construita pe un teren de 100 mp. Ca imbunatatiri dispune de tamplarie termopan, incalzirea este cu lemne in sobe. Exista si instalatia de gaz trasa dar sunt scoase arzatoarele, boiler pentru apa calda. Pret de vanzare 37.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala, la 12 km de Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Curent, apa de la retea, canal, gaz.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Centrala, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.