Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov vanzare, in zona centrala, saseasca

Vanzare D+P S.U. : 155 mp central 516 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Casa Rasnov vanzare, constructie veche saseasca, cu un teren de 781 mp si suprafata desfasurata 175 mp. Casa este compusa din 2 apartamente cu intrari separate. Un apartament dispune de 3 camere, baie si hol: cel de-al doilea are 2 camere, bucatarie, baie si hol, acesta din urma este renovat partial. Tipic caselor sasesti podul este foarte inalt, putandu-se amenaja spatiul pentru locuit. Proprietatea mai beneficiaza de beci si anexe gospodaresti: 2 magazii si grajd. Se vinde la pretul de 80.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de toate institutiile publice, piata, scoala, transport in comun, la 10 km de Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Este racordata la toate utilitatile, dispune de incalzire centrala.

Avantaje: Este o casa solida aproape de centrul orasului, pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.