Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 111.000

Vand Casa Rasnov in zona semicentrala

Vanzare D+P S.U. : 100 mp central 1110 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartier 1

Detalii imobil: Vand Casa Rasnov, D+P, construita din caramida pe un teren de 1300 mp si suprafata utila aproximativ 100 mp, compusa din 2 corpuri: unul este format din 2 camere spatioase, hol si la demisol 1 camera plus beci; iar cel de-al doilea corp este compus din 1 camera, bucatarie, baie si debara. Podul este inalt, se poate amenaja mansarda, pentru incalzire sunt folosite sobe teracota cu gaz. Casa este situata in zona semicentrala, se vinde la pretul de 111.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona linistita de case, in apropiere de scoala, gradinita, transport in comun, magazine.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz, sobe teracota.

Avantaje: Nu este imbunatatita ceea ce prezinta un avantaj pentru cumparator, avand posibilitatea sa o modernizeze dupa propriile pretentii.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cartier 1, este NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.