Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov, la periferia orasului

Vanzare D+P S.U. : 110 mp Periferie 809 €/mp

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartier 1

Detalii imobil: In zona linistita, la periferia orasului Rasnov, vind casa cu suprafata desfasurata 120 mp, construita in anul 1978 din caramida si fundatie de beton, pe un teren de 1041 mp. Este compusa din patru camere, bucatarie, baie, 2 holuri si 2 intrari separate, beci. Beneficiaza de incalzire centrala gaz si suplimentar sobe teracota cu lemne, termopan, gresie, parchet. Instalatia termica si sanitara au fost schimbate recent, locatia dispune de trei focuri de gaz; doua in casa si unul in magazie, intr-o anexa a casei. Pret de vanzare 89.000 euro.

Detalii zona: Zona periferica, linistita, situata la 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz, canal, incalzire centrala racordata la gaz.

Detalii Pret: Pretul acestei case de vanzare din Rasnov, zona Cartier 1, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.