Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de vanzare, la poalele padurii

Vanzare Parter S.U. : 110 mp Periferie 818 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona retrasa

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare, cocheta, construita in anul 2000 pe structura de beton si zidarie din caramida, cu pozitie excelenta, ideala pentru cei ce doresc o locuinta retrasa si un trai linistit. Casa este edificata pe un teren de 560 mp, are suprafata desfasurata 124 mp si este compusa din 3 dormitoare, sufragerie, bucatarie, baie. Podul este inalt, se poate mansarda, mai dispune de garaj si o anexa cu doua spatii depozitare. Se vinde la pretul de 90.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita fara trafic greu, la 10 km de Poiana Brasov si 8 km de Bran.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz, incalzire centrala si suplimentar sobe teracota .

Avantaje: Raport excelent calitate pret.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona linistita, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.