Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de vanzare, la poalele padurii

Vanzare Semidecomandat S.U. : 70 mp Periferie 150 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare, cu teren 626 mp, terasat, la poalele padurii, cu livada de pomi fructiferi specifici zonei. Casa este construita din lemn in anul 1950, cu amprenta de 70 mp, bransata la apa si curent, in care se poate locui doar cu o renovare completa, compusa din 2 camere si camara. Mai exista o anexa in suprafata de aproximativ 10 mp pe fundatie de beton care este bransata la apa si canalizare. Pretul de vanzare este de 10.500 euro, pret ce se reflecta doar in suprafata de teren, casa fiind oferita bonus.

Detalii zona: Zona linistita, in apropiere de scoala, gradinita, transport in comun, magazine de cartier.

Utilitati: Curent, apa, canal. Gazul este la aproximativ 200 m.

Avantaje: Casa este oferita bonus.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.