Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov vanzare, la pret de apartament

Vanzare D+P+E+M S.U. : 80 mp Periferie 500 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov periferie

Detalii imobil: Casa Rasnov de vanzare, D+P+E+M, constructie 2000, compusa din 3 dormitoare, bucatarie, 2 bai, beci, 2 balcoane, izolata interior si exterior, cu suprafata desfasurata de 90 mp, fara curte. Dispune de incalzire centrala pe lemne, dar teava de gaz trece pe langa casa, deci este posibila bransarea, se vinde mobilata si utilata partial, la pretul de 40.000 euro.

Detalii zona: Este situata langa padure, in zona linistita, in apropiere de scoala, gradinita, spatii comerciale, transport in comun.

Utilitati: Curent, apa, canal.

Avantaje: Raport bun calitate-pret.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.