Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Rasnov langa padure, 1000 mp teren

Vanzare D+P+E S.U. : 287 mp Periferie 418 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vanzare Casa Rasnov in zona deosebita, D+P+E, compusa din 3 dormitoare, living cu bucatarie, 2 bai, debara, sala divertisment, camera tehnica. Peste etaj este turnata placa beton, in pod spatiu depozitare cu scara rabatabila, este izolata exterior. Casa este construita in 2006 pe un teren de 1000 mp, suprafata desfasurata este de 287 mp, camerele sunt spatioase , 2 balcoane, garaj, pret 120.000 euro.

Detalii zona: Zona retrasa langa padure, liniste si aer curat, la 5 minute de centrul orasului si toate institutiile.

Utilitati: Casa dispune de apa, curent, incalzire centrala pe lemne, gazul si canalizarea in apropiere.

Avantaje: Este situata langa padure, liniste si aer curat.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.