Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de vanzare, lux si confort optim

Vanzare P+E S.U. : 200 mp Periferie 1250 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Casa lux Rasnov de vanzare, P+E, constructie moderna cu incaperi spatioase, elegante, ideala pentru cei ce-si doresc un camin confortabil cu finisaje deosebite si compartimentare ideala, dotata si utilata cu rafinament si design unic. Este compusa din living generos cu bucatarie open space si spatii vitrate mari, camara si un grup sanitar la parter si 3 dormitoare spatioase, balcon, 1 grup sanitar si dressing la etaj. Constructia este edificata in 2016 pe structura de beton si zidarie din caramida, cu materiale si manopera de calitate superioara, pe un teren de 1010 mp, si o suprafata desfasurata de 220 mp. Beneficiaza si de o terasa de unde se poate admira o panorama extraordinara spre muntii Bucegi si Piatra Craiului, gard si poarta din fier forjat cu deschidere automata, iluminat exterior pe senzori, curte pavata si amenajata cu plante ornamentale, garaj, se vinde mobilata si utilata la pretul de 250.000 euro. Aceasta locatie ofera calitate vietii si un stil de viata modern.

Detalii zona: Zona extrem de linistita, in apropiere de padure cu aer puternic ozonat, la 10 km de Bran si 12 km de Brasov.

Utilitati: Casa beneficiaza de curent trifazic, apa de la retea, fosa septica, incalzire centrala pe lemne, gazul in curs de instalare.

Avantaje: Fiind indreptata spre sud-est este insorita toata ziua, Raport calitate pret excelent, se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona retrasa, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.