Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov, moderna, la cheie, retrasa

Vanzare D+P+E S.U. : 152 mp Periferie 752 €/mp

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona retrasa

Detalii imobil: Vand Casa Rasnov in zona linistita, D+P+E, construita in 2008 pe structura de beton si zidarie din bca, pe un teren de 450 mp si suprafata desfasurata de 190 mp. Dispune de 4 dormitoare, living cu bucatarie deschisa, camara, 2 bai, beci generos si magazie de 45 mp, garaj. Casa este termoizolata, este bine realizata, cu materiale de calitate superioara, acoperita cu tigla Bramac, se vinde mobilata si utilata la pretul de 143.000 euro. Exista posibilitatea sa se vanda cu 900 mp teren, caz in care pretul se modifica.

Detalii zona: Zona linistita, fara trafic greu, departe de aglomeratia urbana, la 7 km de Castelul Bran si 11 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Compartimentare si finisaje moderne , curent, apa, fosa septica, incalzire centrala pe lemne, gazul este langa proprietate.

Avantaje: Este o constructie bine realizata, pod mansardabil, se vinde la cheie, raport bun calitate pret.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona linistita, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.