Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de vanzare, oferta irezistibila

Vanzare D+P+M S.U. : 112 mp Periferie 642 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona retrasa

Detalii imobil: Casa in Rasnov de vanzare, D+P+M construita in 2010 din caramida porotherm, pe un teren de 355 mp cu o suprafata desfasurata de 112 mp. Este izolata exterior, materialele folosite, finisajele si manopera sunt de calitate superioara. La parter detine o camera ce poate fi folosita ca dormitor sau birou, bucatarie spatioasa, baie si terasa acoperita, iar la mansarda o camera de zi, doua dormitoare si baie. Casa este mobilata si utilata cu rafinament si eleganta, beneficiaza de incalzire centrala pe gaz, beci generos si bucatarie de vara, se vinde la incredibilul pret de 72.000 euro.

Detalii zona: Zona extrem de linistita, langa padure, aer curat, zona foarte frumoasa, la 12 km de Brasov, Bran si 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Compartimentare si finisaje moderne, incalzire centrala pe gaz, toate utilitatile.

Avantaje: Raport calitate pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona retrasa, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.