Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de vanzare, modesta, zona Florilor

Vanzare P+M S.U. : 100 mp Periferie 600 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Casa in Rasnov de vanzare, construita din boltari pe un teren de 450 mp cu amprenta la sol de 100 mp, compusa din 2 dormitoare, bucatarie, baie. Dispune si de o anexa de aproximativ 40 mp, cu doua incaperi. In mansarda se mai pot amenaja inca doua camere si baie, beneficiaza de toate utilitatile, gaz, curent, apa, canal, parchet, termopan la un dormitor. Se vinde la pretul de 60.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona linistita de case, fara trafic greu, situata la iesire din Rasnov spre Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz, soba teracota in living.

Avantaje: Se poate amenaja conform propriilor pretentii.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.