Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de vanzare, oferta excelenta, centrala

Vanzare D+P S.U. : 125 mp central 632 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Casa exceptionala in Rasnov de vanzare, D+P construita in 2002 pe un teren de 410 mp cu o suprafata desfasurata de 140 mp, pe structura de beton si zidarie din caramida si boltari. Este izolata exterior, materialele folosite, finisajele si manopera sunt de calitate superioara. La demisol dispune de 1 dormitor, bucatarie cu dining room si baie, iar la parter 3 dormitoare, camera de zi, bucatarie si baie. Beneficiaza de garaj si pod care se poate amenaja, se vinde la incredibilul pret de 79.000 euro.

Detalii zona: Zona extrem de linistita, aer curat, zona foarte frumoasa, aproape de institutii publice, scoala, gradinita, banci, la 12 km de Brasov, Bran si 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Compartimentare si finisaje moderne, ca utilitati: curent, apa, canal; gazul la limita proprietatii, incalzirea se efectueaza in sobe de teracota, cu lemne.

Avantaje: Raport calitate pret excelent, oferta irezistibila.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.